Hollandpázsit Terasz

Balatonszéplak tetőterasz

Kiválóan illik ehhez a balatoni panorámához a Holland Pázsit. Könnyen, akár porszívóval is tisztítható. Kellemes rálépni. Kert a tetőteraszon!

Megnézem!

Budapest XI. kerület Tóváros lakópark

Igazi kerti hangulatot varázsolt a Holland Pázsit erre a XI. kerületi teraszra. Exkluzív megjelenés, puha tapintás, megengedhető luxus.

Megnézem!

Budapest XIII. Kerület - Marina

Ehhez a dunai panorámához remekül illik a Holland Pázsit. Kellemes rálépni, könnyen tisztítható.

Megnézem!

Budapest XIV. kerület terasz

A tulajdonos egy esztétikus burkolatot kért erre a XIV. kerületi erkélyre. A 35 mm-es Fresco kiváló választás teraszokra, ekélyekre. Élethű hatást nyújt és könnyen tisztítható.

Megnézem!

Budapest XII. kerület terasz

Ennek a terasznak a burkolata korábban beton volt, ami mindig szürke és poros volt. A tulajdonos kipróbálta a Holland Pázsitot, ami nagyon feldobta, esztétikussá tette a környezetét. A 26 mm szálmagasságú Chique típus lett kiválasztava, ami könnyen tisztítható és nagyon jó ár-érték arányú.Nem kell fűnyíróval kerülgetni a kerti bútorokat, öntözni és gondozni sem kell.

Megnézem!

Budapest III. kerület terasz

A teraszon korábban hagyományos gress lap burkolat volt, mint a legtöbb magyar háztartásnál. Ez hamar poros lett, nem volt szép látvány ránézni és csak papucsban lehetett kint lenni. Nem is nagyon használta a tulajdonos a 25 m2 méretű teraszát. Mikor találkozott a Holland Pázsittal, egyből beleszeretett és egy kérdés maradt, mikor készül el. A Charisma 40 mm típus lett kiválasztva, mert puha és élethű pázsit volt a fő cél. Mióta elkészült, azóta megtelik élettel a terasz, mezitláb is lehet kint tartózkodni, a kutyus is imádja, boldog tőle az egész család. Aki egyszer kipróbálta, az nem tud utána nélküle élni :-)

Megnézem!

Bonyhád

Teraszoknak, erkélyeknek is újszerű és exkluzív megjelenést kölcsönöz a Holland Pázsit. Könnyen, akár porszívóval is tisztítható. Kellemes rálépni. Kert a teraszon!

Megnézem!

Budapest XIV. kerület erkély

Teraszoknak, erkélyeknek is újszerű és exkluzív megjelenést kölcsönöz a Holland Pázsit. Könnyen, akár porszívóval is tisztítható. Kellemes rálépni. Kert a teraszon!

Megnézem!

Budapest XIII. kerület Hajós András

Az Otthon a kertben című műsor keretében újítottuk meg ezt a XIII. kerületi erkélyt. Néhány óra alatt az Ön erkélyét is újjávarázsolhatja, akár szakember segítsége nélkül is telepíthető.

Megnézem!

Siófok Beszédes József sétány

Ennek a balatoni terasznak is újszerű és exkluzív megjelenést kölcsönöz a Holland Pázsit. Könnyen, akár porszívóval is tisztítható. Kellemes rálépni. Kert a teraszon!

Megnézem!

Diósd terasz

Kiválóan illik ehhez a diósdi panorámához a Holland Pázsit. Könnyen, akár porszívóval is tisztítható. Kellemes rálépni. Kert a teraszon!

Megnézem!

Budapest XIII. Kerület - Marina part

Ügyfelülnk társasházi lakásban lakik, és van egy kiskertje meg egy kis kutyája. Nem akart lemondani a szép zöld pázsitról, de eső után a kutyus mindig behordta a lakásba a sarat és folyamatosan hangyák lepték el a lakást a kiskertből. Miután elkészült a Holland Pázsit burkolat, két legyet ütött egycsapásra a tulajdonos, megszűnt a hangyainvázió, nem hoz be többet sarat a kutyus és nem mellékeles a kiskert szép, gondozott, ápolt hatású.

Megnézem!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok