Hollandpázsit Üzleti

Budapest XII. kerület EOS Institute-Normafa Hotel

A híres EOS felnőttképző központ a kertjébe keresett megoldást gondozásmentes pázsit kialakításra. Cégünket bizták meg a pázsit teljes kivitelezésével, vízelvezető rendszer megépítéssel. A terület nem volt egyszerű, mert a tervező egy kör alakú jakuzzi formáját követve minden területet ívesre képzelt el. A végeredmény magáért beszél. A Holland Pázsit speciális műpázsitjának köszönhetően csak a képzésre kell fókuszálni és nem a kert gondozására.

Megnézem!

Budapest I. kerület Pierrot Étterem

A Budai Vár elegáns éttermének belső kertjének exkluzív megjelenést nyújt a Holland Pázsit. Korábban nagyobb rendezvények után mindig hamar kikopott a hagyományos gyep és nem lehetett pótolni azt, mert a kert lezárása bevételkiesést okozott volna az étteremnek. További gondozást nem igényel, könnyen tisztítható.

Megnézem!

Siófok Tesók Café & Bár

Ennek a siófoki hotelnek a kerthelyiségében az élethű hatású és strapabíró Celleste Holland Pázsit alkalmazása miatt nincs szükség a gyep további ápolására és gondozására.

Megnézem!

Dunakeszi Atenád Kft.

Bemutatókertekbe, kiállításokra, fesztiválokra, standokhoz is ideális választás a Holland Pázsit.

Megnézem!

Nagytarcsa Kiss Excenter Kft.

A Holland Pázsit gyorsan telepíthető, tetszőleges méretű udvarok borítására is alkalmas. A megrendelő igénye a dekoratív, pormentes és gondozást nem igénylő zöld felület kialakítása volt.

Megnézem!

Budapest XII. kerület MOM irodaház

Ennek a terasznak is újszerű és exkluzív megjelenést kölcsönzött a Holland Pázsit. Könnyen, akár porszívóval is tisztítható. Kellemes rálépni. Kert a tetőteraszon!

Megnézem!

Mogyoród Aquarena Csúszdapark

A mogyoródi Aquaréna Csúszdapark azzal a feladattal bízott meg bennünket, hogy a vas lépcsőkre és hidakra telepítsünk olyan burkolatot, ami esztétikus és jó érzés rajta mezítláb járni. A Favorite 30 mm termékünket választottuk, mert ez a C-shape technológia miatt 20 %-kal kevésbé melegszik, nem csúszik és hosszú távon természetes megjelenést biztosít. Amióta elkészült több pozítiv visszajelzést kapunk, hogy nagyon jól funkcionál és szeretik a strand látogatói.

Megnézem!

Budapest V. kerület Godot kávéház

Kellemes látvány és újszerű megoldás egy belvárosi kávézóban. Az ügyfél a kellemesen puha tapintású és élethű megjelenésű Celleste Holland Pázsitot választotta.

Megnézem!

Budapest XII. kerület Manna ABC

A Böszörményi úti csemegeüzlet tulajdonosának már nem kell törődnie az előkert gondozásával, télen-nyáron zöldell a Holland Pázsit a bolt előtt.

Megnézem!

Budapest VII. kerület Corvin tető

Ebben a kerthelyiségben az élethű hatású és strapabíró Holland Pázsit alkalmazása miatt nincs szükség a gyep további ápolására és gondozására.

Megnézem!

Budapest XXII. kert Való Világ

A Váló Világ produkció 2014-es szériájára kerestek meg minket, hogy biztosítsuk a kert ápolt, gondozás mentes kivitelét. Minden műsorban látható volt, hogy a pázsit mindig makulátlan.

Megnézem!

Zamárdi

A BalatonSoundon újszerű és esztétikus látványt nyújtott a Holland Pázsit alkalmazása. Kiállítások, fesztiválok, esküvő és egyéb rendezvények részére akár bérbe is vehető.

Megnézem!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok