Hollandpázsit Sportpályák

Műfüves sportpályáknál a legújabb trendek a töltésmentes pályák irányába mennek el, mert ezek karbantartása jóval kedvezőbb és egyszerűbb.

Aki a hagyományos műfű rendszereket keresi kvarchomokkal, vagy homok és gumi besepréssel, azoknak is tudunk segítséget nyújtani, mert referenciáink, szakembereink és gépparkunk alkalmassá tesz minket futballpálya, teniszpálya, multisport pálya és golfpálya építésére.

Műfüves sportpályáinkat a megrendelői igények figyelembevételével, magas színvonalon, komplett kivitelezéssel, rögzített határidővel vállaljuk az ország minden területén.

Műfüveink holland termékek, ami a minőség, az innováció és technológia tekintetében piacvezetők Európában. Szálhosszúság 12- 60 mm között, 20 fajta műfű típus közül lehet választani, 5 év garancia vállalás mellett.

A műfüves sportburkolaton kívül építünk palánkot, labdafogó hálót, hangtompított kerítést, pályavilágítást és térburkolatot.

Sportpályáink egyedi méretben is rendelhetőek!

Zrínyi utcai sportpálya Budapest, XIX. kerület

A XIX. kerületi sportpálya töredezett aszfalt burkolatú volt a felújítás előtt. Korábban nem volt nagy sportélet a pályán, mert az balesetveszélyes volt. Kialakítottuk a vízelvezetést drain árkokkal, murva ágyazat feltöltéssel. Töltésmentes sportfüvet választott a partnerünk, hogy ne kelljen feltölteni a sportpályát gumigranulátummal minden évben a karbantartások alkalmával. A sportpálya azóta is nagy használattal, jól funkcionál a gyerekek és felnőttek egészségét szolgálva.

Megnézem!

Műfüves teniszpálya Üröm

A Millennium Grass Holland Pázsit felhasználásával készült ez az ürömi teniszpálya. A pálya piros és zöld színvilágot kapott. Strapabíró felület, tartós vonalazás, teljes kivitelezés.

Megnézem!

Virágárok Óvoda Budapest XII. kerület

Sport, egészség, biztonságos játék. Ebben a XII. kerületi óvodaudvarban egy kisméretű focipályát alakítottunk ki palánkkal, labdafogó hálóval, 6x12 m méretben.

Megnézem!

Szabó Magda Általános Iskola Budapest II. kerület

Sport, egészség, biztonságos játék. Ebben a II. kerületi iskola udvarban egy 10x19 m méretű focipályát alakítottunk ki, vonalazással, kapukkal, palánkkal, labdafogó hálóval. Meg kellett oldani a domborzati viszonyokból adódó szeintek kiegyenlítését támfal építéssel, a vízelvezetést drain rendszer és murva alépítmény beépítéssel.

Megnézem!

Ady Endre úti sportpálya Budapest XIX kerület

A Holland Pázsit sportfüvei a legmagasabb minőséget képviselik. Ez a XIX. Kerületi, volt bitumenes focipálya is teljesen megújult a Holland Pázsit segítségével.

Megnézem!

Túravitorlás Sport Klub Alsóörs

Teljeskorű minifoci pálya kivitelezése gyermekek számára Alsóörsön, vonalazással, kapukkal, labdafogó hálóval.

Megnézem!

Közterületi sportpálya Nagytarcsa

Többcélú sportpálya Nagytarcsán. Foci, kézilabda, tenisz, röplabda játékra is alkalmas a Millenium Grass Holland Pázsit.

Megnézem!

Fűrész utcai iskola Budapest XIV. kerület

A Holland Pázsit sportfüvei a legmagasabb minőséget képviselik. Ez a zuglóu focipálya is teljesen megújult a Holland Pázsit segítségével. Az iskolában fontos volt, hogy ne legyen gumigranulátum és homok feltöltő anyag a fűszálak között, ezért a 24 mm szálhosszúságú San Siro típust választották, ami nagyon jól használható minden évszakban.

Megnézem!

International School of Business Budapest XII. kerület

Az iskola udvarára töltésmentes műfű burkolatot választottak ki, az alacsony karbantartási igény és esztétikus megjelenés miatt. A sportpálya körül kifutó sáv épült a nagyobb biztonság érdekében. A sportpálya Holland Pázsit Bernabeu 32 mm szálhosszúságú műfűvel lett burkolva.

Megnézem!

Nagysándor utcai apa-fia sportpálya Budapest XIX. kerület

Kisméretű töltés mentes apa-fia sportpálya épült a Nagysándor utcai játszótér mellé fém kerítéssel, kis kapukkal.

Megnézem!

Iskolai sportpálya Székesfehérvár

A Holland Pázsit sportfüvei a legmagasabb minőséget képviselik. Ez a székesfehérvári focipálya is teljesen megújult a Holland Pázsit segítségével.

Megnézem!

Ady Endre úti fitnesz pálya Budapest XIX. kerület

Esztétikus és strapabíró Holland Pázsitot választottak ehhez a XIX. Kerületi kültéri fitneszpálya burkolásához. Teljeskörű szolgáltatás és gyors, szakszerű kivitelezés.

Megnézem!

Duna dűlő utcai fitnesz pálya Budapest XXI kerület

Természetes hatású burkolattal akarták ellátni a XXI. kerületben épült 2 db fitnesz pályát, ami nem igényel gondozást. A Holland Pázsit Favorite típusát választották ki, ami tökéletes választás nagy igénybevételű helyekre.

Megnézem!

Iskolai műfüves sportpálya Kémes

Az iskola udvarán több sporttevékenységet is játszanak. Futball, kézilabda, kosárlabda, tenisz, röplabda. A Millenium Grass 5 sportág végzésére alkalmas sportburkolat. A vízelvezetéshez 3 frakciójú murva burkolat és drain rendszer lett beépítve.

Megnézem!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok