Holland Pázsit

Legjobb választás otthoni játszóteredhez

Ha szeretnéd, hogy a kerted az év minden napján egy minőségi, megfelelően ápolt és karban tartott természetes fű látványát nyújtaná, akkor nem vagy egyedül ezzel a vágyaddal. A Real 40 éppen ezt nyújtja neked! A különböző színű és 40 mm-es fűszálaknak köszönhetően ez a típus az ápolt és dús, valódi pázsit hatását kelti. Különleges kialakításának köszönhetően meglehetősen strapabíró és kitűnő ár/érték aránya miatt gazdaságos megoldás is egyben! Az sem probléma, ha háziállatod van, az Real 40 ugyanis teljesen kutyabarát: házikedvenced sem kitaposni, sem kikaparni nem tudja majd, ráadásul nagyon egyszerű és könnyű a tisztántartása is!
Ha gyerekednek építenél otthoni játszóteret és olyan burkolatra vágysz, ami természetes megjelenésű és a gyereked imád rajta játszani, akkor a Real 40 a legjobb választás, ha a természetes megjelenést részesíted előnyben a pázsitok közül.

Vízelvezető tulajdonsága miatt nem áll meg rajta semmilyen folyadék, eső után néhány perccel pedig ismét száraz! Stílusos, friss, nyárias színkombinációjára 8 év UV garanciát vállalunk! Speciális beépített memóriával rendelkező V-fűszálai megelőzik a lelapulást, és hosszabb élettartamot biztosítanak pázsitunknak akkor is, ha teraszodon vagy kertjedben bútorokat helyezel el rajta! A többi Holland Pázsit termékhez hasonlóan a Real 40 is 100%-ig európai termék, továbbá garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes.

Fűszerkezet

100% V-shape PE monfil PP gyökérzóna

Teljes súly

2190 gr / m2

Fűszálmagasság

40 mm

Fűszálsúly

1345 gr / m2

Teljes magasság

42 mm

Elégedetté tett ügyfeleink:

Állatbarát
Gyermekbarát
Extra puha
Extra erős
Holland termék
UV álló
8 év garancia
Természetes megjelenés
Ólom és kadmium mentes
Rectangle
V-shape