Legjobb választás ha a természetesség híve vagy

Ha szeretnéd, hogy a kerted az év minden napján egy minőségi, megfelelően ápolt és karban tartott természetes fű látványát nyújtaná, akkor nem vagy egyedül ezzel a vágyaddal. A Real 34 éppen ezt nyújtja neked! A különböző színű és 34 mm-es fűszálaknak köszönhetően ez a típus az ápolt és dús, valódi pázsit hatását kelti. Különleges kialakításának köszönhetően meglehetősen strapabíró és kitűnő ár-érték aránya miatt gazdaságos megoldás is egyben! Az sem probléma, ha háziállatod van, az Real 34 ugyanis teljesen kutyabarát: házikedvenced sem kitaposni, sem kikaparni nem tudja majd, ráadásul nagyon egyszerű és könnyű a tisztántartása is!
Ha gyerekednek építenél otthoni játszóteret és olyan burkolatra vágysz, ami természetes megjelenésű és a gyereked imád rajta játszani, akkor a Real 34 a legjobb választás, ha a természetes megjelenést részesíted előnyben a pázsitok közül.

Vízelvezető tulajdonsága miatt nem áll meg rajta semmilyen folyadék, eső után néhány perccel pedig ismét száraz! Stílusos, friss, nyárias színkombinációjára 8 év UV garanciát vállalunk! Speciális beépített memóriával rendelkező V-fűszálai megelőzik a lelapulást, és hosszabb élettartamot biztosítanak pázsitunknak akkor is, ha teraszodon vagy kertjedben bútorokat helyezel el rajta! A többi Holland Pázsit termékhez hasonlóan a Real 34 is 100%-ig európai termék, továbbá garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes.

Fűszerkezet

100% V-shape PE monfil PP gyökérzóna

Teljes súly

1940 gr / m2

Fűszálmagasság

34 mm

Fűszálsúly

1095 gr / m2

Teljes magasság

36 mm

Elégedetté tett ügyfeleink: