Ha nem tudsz bemutatótermünkbe személyesen ellátogatni, a saját otthonodban is tesztelheted, hogy a Holland Pázsit valóban olyan szép zöld-e, mint a képeken és valóban olyan bársonyos tapintású-e, mint ahogy ígérjük.
Szerezd meg saját mintakollekciódat és válassz az alábbi csomagok közül:

#

Mit tartalmaz a
SMART CSOMAG?

A legkedveltebb pázsitmintát, aminek segítségével megtapasztalod a Holland Pázsit élményt. A Smart Csomag ingyenes, akár személyesen is átvehető a Bemutatótermünkben, vagy szívesen postázzuk egy 490 Ft-os önköltségi áron.

INGYENES

csak a postaköltséget
(499 Ft-ot) kell kifizetned

#

Mit tartalmaz a
PRÉMIUM BOX?

Díszdobozos 4 fantasztikus pázsitmintát, aminek segítségével megtapasztalod a Holland Pázsit élményt, így biztonsággal ki tudod választani a megfelelőt. A minták mind színben és tapintásban eltérőek. A Prémium Box jelképes 2990 Ft-ért megszerezhető, vagy akár személyesen is megvásárolható a Bemutatótermünkben.

2.900 Ft

#

Mit tartalmaz az
ALL IN PACK?

A teljes prémium Boxot. És egy Holland Pázsit fekhelyet, mellyel élőben is megtapasztalhatod prémium pázsitunk előnyeit. Az All in Pack 9990 Ft-ért megszerezhető, vagy akár személyesen is megvásárolható a Bemutatótermünkben.

9.900 Ft

6 ok amiért érdemes megrendelni mintakollekciónkat!

  • Az első és legfontosabb, hogy vásárlás, illetve rendelés esetén a kollekciód árát beszámítjuk a vételárba.
  • Élőben lehet legjobban megtapasztalni mennyire más mint hasonló megoldások.
  • Belsőépítész vagy tervező jobban tud vele dolgozni.
  • Szín és szövésmintát jobban meg lehet tapasztalni.
  • Ha nem tudsz ellátogatni a Bemutatótermünkbe.
  • Ha meg szeretnéd mutatni barátaidnak ismerőseidnek.

Mi fog történni ha megrendeled
a Mini Fűsimogatót?

  • Szorgalmas munkatársaink gondosan becsomagolják a te saját Mini Fűsimogatód, amelyet postai úton fogsz megkapni.
  • Amikor megérkezik a csomag, kibontod az ajándékod, izgulsz, mint egy kisgyermek, hiszen nem minden nap kap az ember egy igazi Fűsimogatót!
  • Ne lepődj meg, ha azon kapod magad, hogy egész nap a Mini Fűsimogatón pihen a kezed, simogatod, ha feszült vagy a munkahelyeden, vagy ha csak kell egy kis szünet a rohanásban.

Mi garantálja a Holland Pázsit sikerét?
A Holland Pázsit egy 100%-ban magyar tulajdonú, igazi családi vállalkozás, amelyet egy fiatal, kedves pár vezet. A cégvezetők, Juli és Ákos szívvel-lélekkel vállalt küldetése, hogy a Holland Pázsittal szebbé és vidámabbá varázsolják Magyarország kertjeit, teraszait!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok