Hollandpázsit Kertek

Makulátlan pázsit a kertben, selymes, puha gyep a teraszon. A Holland Pázsit a gyomos, rendezetlen kertet, ápolt megjelenésűvé teszi, amit nem kell gondozni a későbbiekben. Teraszokon telepítve a kertek romantikus hangulatát idézi, úgy érezhetjük, minta a réten járnánk. Sokkal barátságosabb környezetet biztosít.

Ismerje meg Ön is a Holland Pázsit 15 féle típusát, 22-60 mm szálhosszúságig! Élettartalmuk 10-15 év.

Győr - Mező u.

Győri partnerünk többször próbálkozott gyepszőnyeg telepítésével, locsolórendszert is kiépített, de van egy szép Golden Retriever kutyájuk, aki folyamatosan kipisilte a pázsitot. Sárga foltok éktelenkedtek a szép kertben, ami lehangoló látványt nyújtott. Hosszas tanakodás után úgy döntöttek, hogy egy nagy lépésre szánják el magukat és kipróbálják a Holland Pázsit gondozásmentes és kutyabiztos technológiát. A kivitelezés elkészült, a végeredmény magáért beszél, a partnerünk azóta is hálás, hogy megoldottuk azt, ami korábban nem volt elképzelhető, szép zöld gyep és kutya a kertben együtt.

Megnézem!

Budapest. XV. Kerület Csajág utca

Ebben a XV. Kerületi kertben a tulajdonos több éven keresztül cserélte és gondozta a gyepet. A Holland Pázsit telepítése után rengeteg időt és költséget spórolt meg, miközben visszakapta az igazi pázsit élményét.

Megnézem!

Szeged

Ez a szegedi kert a Holland Pázsittal és a szép virágokkal, növényekkel nagyon szemet gyönyörködtető, esztétikus látványt nyújt. Ideális választás azoknak, akik a sok munka után aktívan szeretnek pihenni és nem mindennap a gyepet szeretnék gondozni. Ha több időt szeretne saját magára és családjára, akkor válassza a Holland Pázsitot! Ügyfelünk a Charisma 40 mm típust telepítette a kertjébe, mert ez a pázsitok csúcsmodellje és neki fontos volt a luxus megjelenés. A képek magukért beszélnek.

Megnézem!

Budapest VI. kerület Andrássy út

Többszöri telepítés és folyamatos gondozás után sem maradt meg a fű az Andrássy úton. A terület kezelője a Favorite Holland Pázsit mellett döntött, ami több éve esztétikus látványt nyújt a főváros frekventált útján.

Megnézem!

Pápa

A Holland Pázsit jól kombinálható egyéb kerti burkolatokkal. Ennél a pápai előkertnél és kertnél is fontos volt a dekoratív megjelenés, és az, hogy a pázsit felület ne igényeljen fűnyírást, gyomlálást, locsolást, további gondozást.

Megnézem!

Nyíregyháza

A Holland Pázsit gyorsan telepíthető, tetszőleges méretű udvarok borítására is alkalmas. A megrendelő igénye a dekoratív, pormentes és gondozást nem igénylő zöld felület kialakítása volt.

Megnézem!

Budapest II. kerület medence

A partnerünk medencéje köré korábban öntöttgumi burkolatot telepített. Ez az erős napsütés hatására kifakult és nagy melegben büdös gumiszagot árasztott magából, meg nagyon fel is melegedett. Keresett erre a problémára megoldást, amire a Holland Pázsitot találta meg. A Chique C-shape típust választotta, ami 20 %-kal kevésbé melegszik fel, mint a hagyományos műfüvek és a 26 mm szálhosszúság miatt a takarítása is gyors és egyszerű. Nem mellesleg természetes hatású, rendezett pázsit felületet kapott a medence mellé, amire egész évben jó ránézni.

Megnézem!

Budapest XVII. medence

Kedves ügyfelünk a medencéje környezetét először kővel burkolata le, ami mint kiderült nagyon rossz választás volt, mert nagyon csúszott, balesetveszélyes volt, a felületén egyenenetlenségek voltak, ami miatt néhol botlásveszély is volt. Találkozott a prémium kategóriás Holland Pázsit kollekcióval és egyből beleszeretett. A Charisma 40 mm típust választotta, mert fontos volt a puhaság és az esztétikus megjelenés. Mióta elkészült a pázsit burkolat az unokák és az egész család is többet használja a medencét és napozásra a Holland Pázsitot.

Megnézem!

Budapest II. kerület kert

A II. kerületi magánház udvarára a Holland Pázsit Charisma 40 mm típust választották. Esztétikus, biztonságos játszótér, gondozásmentes, zöld felület.

Megnézem!

Tata kert

A tujadonos többféle módszerrel próbálkozott füvesíteni ezt az árnyékos tatai előkertet. A Holland Pázsit megoldotta ezt a problémát. Téleny-nyáron zöld és gondolzásmentes, esztétikus burkolat.

Megnézem!

Pécel kert

Ebbe a péceli erősen benapozott kertbe a tulajdonos a Charisma Holland Pázsitot választotta. Ami élethű hatású, természetes látványt nyújt minden évszakban.

Megnézem!

Budapest II. kerületi kert

Kisméretű kerteknél is ideális választás a Holland Pázsit. Ebben a II. kerületi kertben így nincs szükség fűnyírásra, öntözésre, gondozásra.

Megnézem!

Budapest XV. kerület kert

A tulajdonosnak három kutyája van. A kertet folyamatosan felásták, mintha bomba támadás érte volna. Nem tudott semmit oda tenni nekik, ami megoldotta volna a problémát. Találkozott a Holland Pázsit termékcsaláddal és meggyőzte a speciális holland technológia. A Fresco 35 mm típust választotta, ami C-shape szálakkal készül, a nagyobb igénybevételű helyekre. Azóta a kert is szép és a kutyák is boldogan futkároznak a pázsiton.

Megnézem!

Albertirsa

Nem kell locsolni, nem kell nyírni, nem kopik, nem fakul ki, télen-nyáron gyönyörű, zöld kert. Erősen benapozott kertekbe ideális a C-Shape technológiájú Fresco Holland Pázsit.

Megnézem!

Kiskunfélegyháza kert

A fűnyíróval vagy öntözéssel nehezen megközelíthető helyekre a legjobb megoldás a Holland Pázsit telepítése. Bármilyen alakú és méretű kertrész újjávarázsolható vele.

Megnézem!

Kistarcsa kert

A tulajdonos az élethű megjelenésű, puha és biztonságos Holland Pázsitot választotta a kerti játszótérhez. További gondozást nem igényel. Nem kopik ki és biztonságos a gyerekeknek.

Megnézem!

Debrecen medence

A Holland Pázsitot választotta a tulajdonos ebbe a modern, letisztult környezetbe.

Megnézem!

Budapest XVIII kerület medence

A megrendelő élethű és a gyerekek számára is biztonságos pázsitot kért az kertjébe. Medencék köré ideális a nyírás nem igénylő Holland Pázsit.

Megnézem!

Budapest XX. Kerület

Az ügyfelünk régóta küszködött a gyep gondozásával, a gyerekei szeretnek focizni, ami hagyományos gyep mellett nem megoldható hosszú távon. Döntöttek és a Charisma típusú Holland Pázsit burkolatot választották, ami a kertet és természetes, esztétikus hatásúvá teszi és a gyerekeknek a fociról sem kell lemondani.

Megnézem!

Nagykovácsi

A fiatal házaspár nemrég költözött a minimál stílusú házukba. Ők a kezdetektől kezdve tudták, hogy nem akarnak hagyományos gyepet, mert nincs idejük a gyep folyamatos gondozására, mert mindketten elfoglaltak, van két kis gyerekük és inkább a szabadidejüket hasznosan akarják eltölteni. A Holland Pázsit kollekció csúszmodelljét a Charisma típust választották. Ez a 4 cm szálhosszúságú pázsit a legszebben gondozott füvek alternatívája. Partnerünk külön hangsúlyozta, hogy a gyerekek mikor a medencében játszanak és vizes lábbal kirohannak a hagyományos fűbe onnan egyből ugranak vissza a medencébe, ami a lábukra rakódott sár miatt hamar koszos lesz és le kell engedni a vizet. Ugyonez a helyzet eső után is. Holland PÁzsit használatával ez a veszély nem fenyegeti őket.

Megnézem!

Mogyoród kert

Ebbe a mogyoródi villaparkba a Miracle típust választották. A terület hegyoldalon helyezkedik el erős lejtéssel, ezért fontos volt a vízelvezető ágyazat szakszerű kivitelezése. A gravitáció ellen a Holland Pázsitot ragasztással stabilizáltuk. A tulajdonos nem akart bajlódni az előkert és nagykert gyepfelület gondozásával. A Miracle a Holland Pázsit kollekció egyik zászlóshajója, igen jó választás annak, aki a természetes hatásra esküszik. A 4 cm-es fűszálak dús, süppedős érzetet adnak, ha sétálunk rajta. Úgy érezhetjük magunkat, akár egy király vagy királynő.

Megnézem!

Vecsés kert

A Holland Pázsit jól kombinálható egyéb kerti burkolatokkal. Ennél a vecséi kertnél is fontos volt a dekoratív megjelenés és hogy a pázsit felület ne igényeljen további gondozást.

Megnézem!

Budapest XIV. kerületi kert

Ennek a péceli kertnek a tulajdonosa nem sok időt tud otthon tölteni. Nagyon elhanyagolt volt a kert, tele volt gyommal. A partenrünk nem adott magának esélyt sem, hogy hagyományos gyepet tudjon csinálni, ezért a Holland Pázsit Celleste 30 mm burkolatát választotta a tavaszi pázsit kollekcióból, ami szép, ápolt, természetes hatást ad a kertnek a ház körül.A Holland Pázsit bármilyen alakúra és méretűre szabható és más burkolatokkal együtt is nagyon esztérikus hatást nyújt. Tűzálló anyaggal bevont természetes hatású szálak. 6 év garanciával.

Megnézem!

Budapest XVI. Kerület

A Holland Pázsit bármilyen alakúra és méretűre szabható és más burkolatokkal együtt is nagyon esztérikus hatást nyújt.

Megnézem!

Budapest XVI. Kerület kert

A XVI. Kerületi kert tulajdonosa többször kisérletezett fű telepítéssel a kocsibejáró mellé. Végül a Holland Pázsitot választotta, ezzel a nehezen ápolható terület teljesen gondozásmentes és télen-nyáron zöld lett.

Megnézem!

Budapest XXII. Kerület

Ebbe a XXII. kerületi kertbe a tulajdonos a Miracle típusú Holland Pázsitot választotta. Természetes hatású, jó komfortot biztosít rajta járva.

Megnézem!

Makád

A dunaparti ház udvarát is újjávarázsolta Holland Pázsit. A levelek összesöprésén kívül további gondozást egyáltalán nem igényel, időt, energiát megspórolva ezzel a tulajdonosnak.

Megnézem!

Budaörs

Partenerünk háza sziklás területre épült lenyügöző panorámával. Olyan rossz volt a talaj, hogy nem volt esélyük hagyományos gyep ültetésére. Ők a konzervatívabb színvilágra esküsznek, ezért választották a nyári pázsitok közül a Havanát. Került Holland PÁzsit a medence melletti területre és a hátsó kis romantikus kertbe is. Azóta is elégedett ügyfeleink táborát gyarapítják.

Megnézem!

Pécel rézsű

Nehezen nyírható és öntözhető területek füvesítésére is alkalmas a Holland Pázsit. A rézsűket, kis kertrészeket, fák bökrok körüli és alatti területeket is újjá varázsolhatja.

Megnézem!

Csömör

Nehezen nyírható és öntözhető területek füvesítésére is alkalmas a Holland Pázsit. A rézsűket, kis kertrészeket, fák bökrok körüli és alatti területeket is újjá varázsolhatja.

Megnézem!

Dombóvár

A dombóvári tulajdonos belső kockaköves udvara barátságos Holland Pázsit burkolatot kapott. Hidegburkolatú felületekre rendkívül gyorsan telepíthető, bármilyen méretben.

Megnézem!

Kaposvár

Remek példa arra, hogy a Holland Pázsit egy szokatlan helyen is alkalmazható. Ennek a kaposvári kertnek igazi dísze lett a kinti sütő tetejét borító zöld pázsit.

Megnézem!

Tatabánya Főtér

Újabb példa a sokrétű alkalmazásra. A tatabányai főtéren álló szobor talapzatára került a Favorite Holland Pázsit.

Megnézem!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok