Hollandpázsit Játszóterek

Ha egy biztonságos játszóteret épít, ami örömet okoz a gyerekeknek, bírja az erős igénybevételt és mindig szép, rendezett, akkor a Holland Pázsit kollekció az ideális választás.

A port, sarat, egyenetlen játszótéri felületeket egyből megszünteti és tisztítása is egyszerű.

Hamar megtérül a beruházás, és a gyerekek egészséges fejlődése szempontjából nem mindegy milyen környezetben játszanak és nőnek fel.

Nézze meg elkészült referenciáinkat és kérjen személyes tanácsadást vagy rendeljen termékmintát!

A Holland Pázsit játszótéri kollekciója 12 féle színben készül, 5 féle szálhosszúsággal, 6 év garanciával. A Holland Pázsit burkolatokat esésvédő burkolatként is telepítjük, 3 m esésmagasságig tanúsítva.

Kicsibocs Óvoda Budapest, IX. kerület

A KicsiBocs Óvoda udvarán folyamatosan nagy problémát okozott az udvar porosodása. Száraz időben szállt a por, eső után pedig az egész udvar sártenger volt. Nem kevés bajt okozva a gyerekek egészségének. Az óvoda udvarán egy rollerpálya korábban megépült gumiburkolatból, de a többi terület burkolására a Holland Pázsit megoldását választotta ki az intézmény vezetése. A mászóka alatti esésvédelmet plusz esésvédő szivacs beépítésével tudtuk megvalósítani a műfű alatt. Mióta elkészült az egész udvar más képet fest. Jó érzés belépni ide és gondtalanul, biztonságosan játszani a gyerekeknek.

Megnézem!

Happy Kids Óvoda Budapest, XII. kerület

Ebben a XII. kerületi óvodában nehéz volt fenntartani a szép gyep állapotát a nagy igénybevétel, sok árnyékos terület és a sok fa gyökere miatt. A Favorite típusú Holland Pázsitot választották, ezzel biztosítva, hogy legyen egy télen-nyáron zöld felület az udvaron a gyerekek számára. Több ütemben valósult meg az óvoda udvar kizöldülése a rendelkezésre álló anyagi lehetőségek függvényében. Jelenleg közel 200 m2  terület van Holland Pázsit burkolattal ellátva.

Megnézem!

Rózsabimbó Óvoda Budapest, II. kerület

Biztonságos, sár és pormentes lett ennek a II. kerületi óvodának a játszóudvara. További gondozást, nyírást, öntözést, újratelepítést nem igényel. A bölcsödei játszófelületen nagyobb szálhosszúságú Fresco típusú pázsit lett telepítve, a kéttornyú játszóvár alatt az ovisoknak GreenC típus. Itt sikerült a Holland Pázsit burkolat beépítésével megállítani a sarasodást, megóvni a játszótéri eszköz állapotát, tisztaságát.

Megnézem!

English Garden Budapest, VIII. kerület

Ebben a VIII. kerületi óvodában az udvar mindig poros vagy sáros volt, a hagyományos gyep nem tudott megmaradni. A GreenC típusú Holland Pázsitot választották, ezzel biztosítva, hogy legyen egy télen-nyáron zöld felület az udvaron a gyerekek számára.

Megnézem!

Ezüstfenyő Óvoda Budapest, XI. kerület

Újabb példa a Holland Pázsit sokrétű alkalmazására. Rézsűk, dombok és bármilyen lejtős és nehezen gondozható felület burkolására is kiváló választás.

Megnézem!

Tesz-Vesz Óvoda Budapest, XI. kerület

Ezen az óvodaudvaron már megoldották azt, hogy legyen olyan felület, ami télen-nyáron zöld, nem koszosodik rajta a gyerekek ruhája és további gondozást nem igényel.

 

Megnézem!

Epres óvoda Budapest, IX. kerület

Ebben a IX. kerületi óvodába a Favorite Holland Pázsitot választották, ezzel biztosítva hogy legyen egy télen-nyáron zöld felület az udvaron a gyerekek számára.

Megnézem!

Árnyas Óvoda Budapest, XIX. kerület

Az Árnyas Óvodában egy mászóka alatt a gumiburkolat teljesen elhasználódott. Erre a területre a meglévő szegélyeket és vízelvezető alapot megtartva egy új kiegyenlítő murva réteg beépítéssel és tömörítéssel került elhelyezésre a Holland Pázsit GreenC típusú játszótéri burkolat. A gyerekek nagyon szeretik, mezítláb is játszanak rajta.

Megnézem!

Gutenberg tér Budapest VIII. kerület

Változatos színek alkalmazásával újult meg ez a VIII. kerületi játszótér. A Holland Pázsit burkolat alá ütéscsillapító réteget telepítettünk a gyerekek biztonsága érdekében.

Megnézem!

Vörösmarty Óvoda Hatvan

Ez a hatvani óvoda udvar is megújult a Holland Pázsitnak köszönhetően. Óvodák részére  egyedi, kedvezményes ajánlatot készítünk. Több ütemben valósult meg az udvar kizöldítése.

Megnézem!

Csupaszív Óvoda Törökbálint

Különböző burkolatok alkalmazásával újítottuk meg ezt a törökbálinti óvodaudvart. Biztonságos, gondozásmentes játszóudvar. Egy részen sportpályának használják, valahol pormentes játszófelületként funkciónál a Holland Pázsit gondozásmentes burkolata.

Megnézem!

Obsitos tér Budapest XV. kerület

Ezen a XV. kerületi játszótéren a Favorite Holland Pázsit lett kiválasztva a rugós játékok alatti zöld felületre. A pázsit biztosítja, hogy  télen-nyáron zöld felület legyen a játszótéren és az ne sarasodjon.

Megnézem!

Nagysándor játszótér Budapest XIX. kerület

A kispesti Nagysándor utcai játszótérre a fészekhinta mellett az esésvédő burkolat kivitelezését is cégünk végezte. Itt egy meghökkentő új színt, a lilát választottuk a Crazy Colors Holland Pázsit családból. Az esésvédelmet speciális szivacs alátét beépítéssel valósítottuk meg.

Megnézem!

Aprókfalva Óvoda Budapest XVIII. kerület

Az óvoda udvarának egy kis része lett füvesítve Holland Pázsit burkolattal. Jól elkülönül és jól funkcionál a környező poros területekhez képest.

Megnézem!

Szivárvány Óvoda Budapest XVIII. kerület

Egy fa körüli kikopott területen lett kialakítva a Holland Pázsit gondozásmentes burkolat, ahol a gyerekek jól tudnak játszani, futni, napozni.

Megnézem!

Kerékgyártó Óvoda Budapest XIV. kerület

Több ütemben valósult meg a Kerékgyártó Óvoda udvarán kizöldítése. Korábban sok probléma volt a kilátszó fagyökerekkel, sok porral, sárral. Ez mind megoldódott a pázsit használatával.

Megnézem!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok