Holland Pázsit

18% kedvezmény és 2 meglepetés vár Rád!

Ahogy sokan már tudhatjátok, minden évben megrendezzük a hivatalos pázsit teszterünk, Hörbi szülinapját! Az idei év különleges, hisz kerek 10 éves lett a mi kis kedvencünk. 

Ebben az időszakban mindig meglepetéssel várunk Titeket, ami természetesen idén sem maradhat el. De hogy pontosan mivel, arról egy kicsit később!

Az ősz és a tél beköszöntével megérkeznek az esős, komorabb hétköznapok. Az udvart levelek borítják, a fű elkezd sárgulni, a sarat behordják a házba a gyerekek és négylábú kedvenceink. 

…és, ha mégsem? 

Mi lenne, ha az elsárgult kertet egy örökzöld oázis venné át?

Mi lenne, ha az állandó sár takarítása helyett maximum csak a cipőket kellene elpakolni a gyerkőcök után?

Ha a komor, szürke kert helyett egy olyan gondozásmentes udvar fogadna minket, ami az őszi esőzések és téli fagyok alatt is kifogástalanul gyönyörű?

Ha az erkély/terasz hideg burkolatát egy pihe-puha pázsit venné át, amin kényelmesebben fogyasztod el a reggeli kávéd?

Ne feledd:

  • NEM KELL FÜVET NYÍRNI, LOCSOLNI
  • NEM GAZOSODIK
  • ŐSSZEL ÉS TÉLEN IS ELLENÁLLHATATLANUL GYÖNYÖRŰ 
  • NEM SÁRGUL BE
  • KISÁLLATA NEM TUDJA MEGRONGÁLNI

Ezért várunk Szeptember 23 és Október 23 között az alábbi meglepetésekkel:

  • 18% kedvezmény MINDEN Holland Pázsitra
  • 2 műfűre - mely most debütál Magyarországon - 33% kedvezmény jár 
  • 250.000 Ft feletti vásárlás esetén egy választható ajándékkal kedveskedünk*

Nincs más teendőd, mint felvenni velünk a kapcsolatot vagy ellátogatni megújult bemutatótermünkbe, ahol szakértő kollégáink mindenben a segítségedre lesznek!

Hisz ne feledd, a Holland Pázsit családi vállalkozása több, mint 9 éve azon dolgozik az év 365 napján, hogy a gyönyörű és tökéletes kertre vágyó emberek életét kényelmesebbé tegye és megmutassuk, hogy a műfű nem azonos a hazánkban sok helyen kapható gyenge minőségű zöld, műanyag szőnyeggel.

Hatalmas örömmel tekintünk vissza az utóbbi 9 évre és a több mint 5.000 ügyfélre, akinek nem volt ideje a hagyományos kert gondozására, akik tökéletes pázsitot álmodtak meg foltok, bogarak, kutya ásta gödrök és sár nélkül.