Az ismert rádiós műsorvezető, Cooky nemrég megcsináltatta az udvarát, a füves részt a Holland Pázsit minőségi műfű burkolatára cserélte. Most elmeséli, mit szoktak csinálni az udvaron, és hogy vált be neki a csere. 

Cooky a terasszal kezdte a Holland Pázsit használatát 

A jó humorú műsorvezető pár éve a teraszra keresett üde látványt és tartós megoldást, így esett a választása a Holland Pázsit teraszra tehető műfű borítására. A mai napig szeretnek ide kiülni kávézni, és jól érzik magukat mezítláb is a puha pázsiton. Különösen örül a család annak, hogy télen is szép látványt nyújt a teraszuk. 

Aztán jött egy ötlet: az udvart is szépíteni szeretné 

Mivel a teraszuk olyan kellemes lett, Cooky arra gondolt, hogy az udvar központi részét is szebbé varázsolná, ide is a strapabíró, holland minőségű műfüvet tervezte. Azt szerette volna, hogy az udvar legforgalmasabb, mindenhonnan látható helye esztétikus látványt nyújtson, és közben használni is tudja. Ehhez kérte csapatunk segítségét. 

Megkezdődött a munka

El is kezdtük a műfű lerakását. Ilyenkor a földmunka az első, ugyanis stabil, vizet elvezető alapot készítünk a pázsit alá, hogy 10-15 évig csodásan nézzen ki. Természetesen ezt a Holland Pázsit rutinos csapata oldotta meg, Cooky közben foglalkozhatott a tévés, rádiós szereplésekkel.

Milyen volt neki velünk dolgozni? 

„Nagyon tetszik, mert nagyon barátságos cég. Segítenek, gondolkodnak helyetted, látják, mit szeretnél. Rossz döntést nem hoznak. Nagyon szépen foglalkoznak az ügyfelekkel.”

Mit mondott Cooky most, hogy kész az udvara? 

„Annyira szép, hogy bármikor lehetünk kint, leülünk a fűbe, a fiúk is kint játszanak, nagyon szép az a zöld szín, puha, és nem kell vele foglalkozni. Zseniális találmány ez nagyon.”

Mire használja most az udvart Cooky családja? 

Nagyokat focizik kint a fiaival, a műfű alap tökéletes erre, mert nem kopik ki, és nem lesz sáros sem. Ahogy ő fogalmaz: „Olyan, mintha egy nagy focipálya, focistadion lenne. Nincs lyuk benne, egyenes teljesen, tényleg gyönyörű. Le a kalappal a Holland Pázsit előtt.
Szépen elrendezték a terepet. Fantasztikus technika. Nagyon komoly előmunkálatokat végeztek.”
Cooky megosztotta velünk, hogy gyakran mezítláb fociznak, nem kell aggódniuk a darazsak vagy a kövek miatt. Kaput viszont nem használnak, mert nem akarják elrontani a szép látványt. 

A ráadás: több idő a jó levegőn 

Cooky azt is elmesélte, hogy a párja korábban csak kevés időt töltött az udvaron, de most, hogy szebb a kilátás, jóval többet napozik kint, és örül, hogy nézheti a focizó fiúkat.

Mivel az ismert műsorvezető sokat dolgozik és utazik, nem akarta a szabadidejét a fű nyírásával és locsolásával tölteni. A Holland Pázsit látványban és funkcióban is tökéletes a család számára, így megnőtt a gondtalanul együtt töltött idő mennyisége, ráadásul többet tartózkodnak együtt a szabadban.

Érdekel, milyen típusú műfüvet választott Cooky? A bemutatótermünkben megnézheted és kipróbálhatod a Holland Pázsitot.

Pázsitsimogatás a Holland Pázsit bemutatóteremben >>>