Holland Pázsit

2021. október 04.

Hörbi 10. születésnapja!

Elolvasom

2021. május 06.

Műfű telepítés a teraszon!

Az előző blogunk után most a teraszok és erkélyek örökzöldbe borítása lesz a témánk!

2021. március 26.

A műfű telepítés folyamata!

A következő pár gondolat magáról a kivitelezésről fog szólni, hogy a szakembereink hogyan készítik elő a lerakást. Leírva bonyolultnak tűnhet, viszont mindezt elvégzik szakértő kollégáink, akiknek feladata, hogy nap, mint nap a legprecízebb munkát adják ki a kezük közül

2020. november 17.

Műfű a teraszon

A műfű egy tökéletes megoldás lehet a terasz, erkély borítására, ahol a fű vagy gyep telepítése nem megoldható. Lakásunk berendezésénél, kialakításánál oda kell figyelni az apró részletekre, mert sok mindent elárul egy külső szemlélőnek rólunk, hogy mennyire igényesen alakítottuk ki az otthonunkat.

2020. november 01.

Találkozásom a műfűvel

Időt és energiát spórolnak meg vele az emberek. Telepítését ma már bárki könnyen meg tudja oldani, csupán egy tiszta, egyenes felületre lesz szükség. Az anyaga víz- és levegő áteresztő, nem kell locsolni, szellőztetni, trágyázni, ezáltal komoly összeget takaríthatunk meg. Nem igényel vágást, így nem kell gépre költeni és több szabadidőnk marad, amit pihenésre tudunk fordítani.

2020. július 16.

Vigyázz hamisítják!

A Holland Pázsit® termékeket hamisítják! Ezeknek a pázsitoknak, cégünk a HOLLAND PÁZSIT KFT. a kizárólagos magyarországi forgalmazója,ezért ha bárki más Holland Pázsitot szeretne Neked eladni, kételkedj benne!