Holland Pázsit

Ecopet: az első igazi ökológiai megoldás.

Ha röviden kellene jellemeznünk az Ecopetet, akkor a „tökéletes” lenne rá a legjobb kifejezés! A 28 mm-és szálmagasságának és sűrű szövésének köszönhetően kiemelkedően rugalmas, mégis szenzációsan puha és élethű! Az Ecopet vonzereje tartósságában és természetes hatásában rejlik, mely remek ár/érték aránnyal párosulva teszi ellenállhatatlanná ezt a műpázsit típust! Elég egyszer végigsimítani, vagy mezítláb sétálni rajta, és egy pillanatra bárki a mennyországban érezheti magát!

Az Ecopet kétszínű szálai és kétszínű gyökér része tökéletesen természetessé varázsolják, mindig csodálatosan friss hangulatot keltve kertedben vagy teraszodon! Színpompája nem csak szemet gyönyörködtető az év 365 napján, hanem tartós is, amire biztosítékot is nyúlt a 8 év garancia! Az Ecopet 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, így álmaid zöld szigete nem csak színpompás, hanem környezetkímélő is!

Az Ecopet bebizonyítja neked is, hogy a friss pázsit érzése, a tökéletes rugalmasság és az elérhető ár egyben nem álom többé!

Az Ecopet egy környezetbarát füvünk, amely már újrahasznosított anyagokat tartalmaz.

Fűszerkezet

100% PE monofil PP gyökérzóna

Teljes súly

1965 gr / m2

Fűszálmagasság

28 mm

Fűszálsúly

1285 gr / m2

Teljes magasság

30 mm

Elégedetté tett ügyfeleink:

Állatbarát
Gyermekbarát
Extra puha
Extra erős
Természetbarát
Holland termék
UV álló
8 év garancia
Ólom és kadmium mentes
C-shape