Holland Pázsit

A gondozásmentes pázsit

A legújabb generációjú termékek nem fakulnak és lapulnak le, érzetre olyanok, mint az igazi és beruházásuk akár 3 év alatt megtérül. Tapasztalja meg, hogy gyomlálás, locsolás és fűnyírás nélkül is mindig szépen tarthatja kertjét vagy teraszát. Próbálja ki prémium holland műpázsitunkat! Kérjen ingyenes termékmintánkból!

Ha ajánlatunk elnyerte tetszését, kérjen díjmentes helyszíni felmérést, ahol kollégánkkal személyesen tudja a legmegfelelőbb típust és technológiát kiválasztani. A Holland Pázsit egy olyan különleges műfű szőnyeg, mely az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi természetes pázsit minden pozitív tulajdonságával rendelkezik.

- A műfű szőnyeg kiváló megoldás teraszra, kertre, udvarra, játszóterekre vagy sportpályákra

- A műfüves focipálya építés ára kiemelkedően versenyképes, hiszen jelentős mértékű gondozásíj díjat spórolhatnak meg a műfű szőnyeg alkalmazásával.

- Telepítése gyors és egyszerű, a műfű szőnyeget akár Ön is telepítheti otthonában

- A műfű szőnyeg anyaga lég- és vízáteresztő, az alatta lévő föld nem dohosodik, tehát a kerttervezés szempontjából ideális

- A műfű a természetességén kívül még környezetkímélő és energiatakarékos is, hiszen évente akár 1200 liter öntözővizet spórolhat meg vele!

- Télen-nyáron zöld, és a műfű szőnyegben állatok sem tesznek kárt - Eső után 15 perccel újra száraz - 8 év kültéri garancia jár minden műfű szőnyeghez

  • NEM KELL NYÍRNI, LOCSOLNI
  • NEM SZÁRAD KI
  • NEM GAZOSODIK
  • NEM ALLERGIZÁL
  • NEM SÁRGUL BE
  • KISÁLLATA A MŰFŰ SZŐNYEGET NEM ÁSSA KI
 

A gyárról

A műfű szőnyeg iparban szerzett több mint 20 éves tapasztalattal, kreativitással és a vevők igényeit kutató kielégítetlen kíváncsisággal kombinálva teszi a Holland Pázsitot azzá, ami ma.

Minden műfű termékünk kizárólag az európai beszállítóknál elérhető, legjobb alapanyagok felhasználásával lett tervezve, garantálva a hosszú élettartamot és az állandó magas minőséget.

Hogy képesek legyünk a legkényesebb ízlésűeket is lenyűgözni, az összes termékünk a ma piacon létező legmodernebb, legélethűbb műfű szálakból készül.

A Hollandiában található gyárunk büszkén nevezhető csúcstechnológiájú üzemnek. A legmodernebb csomózó és szövő gépeink nagy hatékonyságú gyártófolyamatot biztosítanak és olyan termékekkel látják el Önt amelyek az elérhető legbiztonságosabbak és legtartósabbak közé tartoznak.

Minthogy a szolgáltatás a mai piacok kulcsa, ezért nem csupán nagy raktárkészlettel rendelkezünk a gyors kiszolgálás érdekében, hanem innovatív, egyedi igényekre szabott megoldást kínálunk a vevő maximális elégedettsége érdekében.

Meg fog lepődni, hogy ezen innováció, minőség és versenyképesen árazott termékek igenis kéz a kézben járnak!

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok